Igår hade vi en cykelkväll på Team Sportia i Karlstad. Fantastiskt kul att få gå runt bland cykel intresserade människor i en skön blandning under några timmar. Team Sportia gick bland annat igenom hur man byter slang, justerar växlar och tar hand om sin cykel. Frågorna och funderingarna var många och man hade möjlighet att själv få känna, klämma och dra i de olika delarna.

Många passade på att köpa kläder, utrustning och cyklar. Några bokade tid för en bikefit, något vi rekommenderar att man gör. Att cykeln är inställd efter just dig gör att du med större chans bland annat slipper förslitningar och skador när du cyklar.

Under kvällen hade vi en tävling där det skulle gissas hur många cykel slangar som låg i glasburken. Inte helt lätt visade det sig. Rätt svar var nio stycken, och det var en person som gissade rätt. Grattis säger vi till:

Sabina Johansson som vinner ett presentkort till en start i Karlstad Triathlon den 22-23 juli.

Grattis även till:

Dorthe Hougaard och Peter Norlander, ni vinner ett presentkort till Karlstad Trailrun den 1 oktober.

Vi tar kontakt med er vinnare.

Hoppas vi ses på cykelvägarna snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *