Såhär en bit in på det nya året är det dags att presentera en förändring i CAPA. Camilla Dahlström kommer att lämna både föreningen och företaget.
– Det har varit en fantastisk resa med CAPA, jag är tacksam för alla fina minnen och stolt över det jag och Pär byggt upp tillsammans säger Camilla. Jag vill passa på att tacka alla berörda för gott samarbete genom åren och önskar Pär stort lycka till.

– Att vara eller inte vara, ett känt uttryck som varit aktuellt för mig när det gäller CAPA. Det fanns några olika vägar, lägga ner eller fortsätta var några. Jag har valt vägen som är att driva CAPA vidare berättar Pär.
– Det har varit en fantastisk tid tillsammans med Camilla, allt vi skapat, genomfört och fått uppleva. Jag respekterar Camillas val, även om det varit tufft för mig. Alla lopp vi arrangerat genom åren kommer köras även 2017. Datum för respektive lopp kommer att släppas under januari månad. Nu har jag valt att fortsätta, och kommer inom en snar framtid kunna berätta på vilket sätt jag kommer att fortsätta utveckla CAPA, för en plan finns säger Pär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *