CAPA kd

Idrottsföreningen och företaget CAPA Karlstad, som arrangerar motionslopp i region Värmland, förnyar sin organisation och är stolta att presentera tidigare tennisproffset Magnus Norman som partner i bolaget.

Idrott och hälsa blir mer och mer populärt. Fler och fler människor får upp ögonen för att leva hälsosamt och sätta upp mål med sin träning. CAPA Karlstad arrangerar motionslopp och träningsläger för privatpersoner och företag i Värmland och står inför en spännande framtid med höga ambitioner.

CAPA förstärker nu och tar in Filipstadsbördige Magnus Norman i sin organisation. Magnus har en gedigen bakgrund inom idrotten. Dels som tennisproffs och senaste 8 åren som tränare åt bland annat Robin Söderling och Stan Wawrinka.

– Jag är född och uppvuxen i Värmland och har hela mitt liv sysslat med idrott. På senare år har jag intresserat mig mer och mer för konditionsidrott och hälsa, så när möjligheten att få kombinera Värmland och idrott/hälsa dök upp så kändes detta jättespännande. Jag hoppas kunna vara med och utveckla CAPA och kommer själv finnas på plats på alla loppen som vi arrangerar, säger Magnus Norman.

– Det var dags för CAPA att ta nästa steg, sätta Karlstad ordentligt på motionsloppskartan. Vi har varit igång med lopp sedan 2012 och arrangerar nu Karlstad Triathlon, Karlstadsimmet, Karlstad Trailrun, Karlstad Swimrun och Hammaröloppet. Vi driver även Värmlandsklassikern med stöd av En Svensk Klassiker. Vi har lopp där både elit och nybörjare kan vara med. Alla insatser är lika mycket värda oavsett tider eller distans, det kan låta klyschigt men så tänker vi, säger Pär Johansson, grundare till CAPA Karlstad.

– Det känns oerhört bra med Magnus, det lirade ganska omgående mellan oss, en går på nät medan den andre står på baslinjen och matar grundslag för att använda tennistermer säger Pär.

Om CAPA Karlstad. Idrottsföreningen CAPA grundades 2012. CAPA äger och arrangerar motionslopp i Värmlandsregionen. Idag arrangerar CAPA Karlstad Triathlon, Karlstad Swimrun, Karlstadsimmet, Hammaröloppet, Karlstad Trailrun och Värmlandsklassikern. Utöver loppen arrangerar CAPA även träningsläger för såväl privatpersoner som företag.

För mer information
Pär Johansson par@capakarlstad.se Magnus Norman magnus@capakarlstad.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *