CAPA grundades 2013 och drivs av Pär Johansson och Magnus Norman. Vi vill sprida träningsinspiration och glädje.

Våra grundprinciper är alla människors lika värde och att prestationer är värderingsfria. Målet med att träna och delta i lopp är upplevelsen, en god hälsa och ett gott liv.

Vi drivs av passion
Passion för fysiska utmaningar, för nya upplevelser, passion för att inspirera till rörelse, motion och träning och en stor passion för att arrangera grymma lopp. Vårt mål är att erbjuda träningar och lopp i en positiv anda och med en fysisk utmaning riktat till en bred målgrupp, från vardagsmotionär till elit. Våra lopp ska hålla hög klass i allt från säkerhet, tydlighet i bansträckningar, trevligt bemötande och god service. Vi arrangerar Värmlandsklassikern, Karlstad Triathlon, Karlstadsimmet, Karlstad Trailrun, Karlstad Swimrun och Hammaröloppet. Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi en upplevelse för både deltagare och publik.

Vi är CAPA
Vi älskar att röra på oss, vi är glada, engagerade, sociala, kunniga, ansvarstagande, omtänksamma. Vi är medelålders, vi är föräldrar, vi är barn, vi är syskon, vi är vänner och vi värnar om goda, ömsesidigt givande och långsiktiga samarbeten. Vi vill inspirera dig, utmana dig, få dig att våga lite mer och lära dig något nytt.